Cordiant Off-Road

cordiant Off-Road

Rengas tarjoaa luotettavuutta kaikkein monimutkaisimmissa ajo-olosuhteissa, joka varmistaa kuljettajan itsevarmuuden. Parasta kykyä ohittaa kaikenlaiset esteet ja erinomaista hallittavuutta monimutkaisissa ajo-olosuhteissa: hiekalla, mudassa ja syvässä lumessa. Parempaa ulkoisten tekijöiden vastustuskykyä.

  • 3D-suunnittelulla optimoidaan renkaan kuvion muotoilu, materiaali ja ominaisuudet.
  • Kuvion kaksikerroksinen rakenne: kulutuspinta on valmistettu erityisestä kumisekoituksesta ja ulkorengas kumista, jolla on minimaalinen hystereesihäviö. Kyseisellä rakenteella renkaasta saadaan luotettava, turvallinen ja taloudellinen.
  • Yhdistelmärakenne. Kaksi kerrosta korkealujuuksista teräslankaa sekä tekstiililangasta tehty heliksikierteinen suojakerros tuottavat erityistä kestävyyttä ja luotettavuutta, puhkeamiskestävyyttä, parempaa ajettavuutta ja vakautta, sekä parempaa luotettavuutta ja turvallisuutta.
KOODIKOKOMERKINTÄLEVEYSPROFIILI VANNETUUMALINLRRWETNW
COR7162225/75 R162257516 104Q

LI= Kuormitusluokka (renkaan suurin sallitun kantavuus) NL= Nopeusluokka (renkaan suurin sallittu nopeus) RR= Vierintävastus (polttoainetaloudellisuus) WET= Märkäpito NW= Vierintämelu