Cordiant Road Runner

Cordiant henkilöauton ja SUV-auton rengas Road Runner

Cordiant Road Runnerin kulutuspinnan muotoilu koostuu kahdesta kumikerroksesta: yläosan pehmeä kerros vaimentaa epätasaisuuksia tien päällä ja tarjoaa tasaisen ajon. Sisäkerros takaa koko renkaan rakenteen vahvuuden.

Matalan melun rengas. Kulutuspinnan kuvioiden lohkojen symmetria estää ääniaallon muodostumisen renkaan uriin, mikä vähentää melua.

Uusi kumiseos tarjoaa mukavuutta pitkällä matkan ajolla.

  • 3D-suunnittelulla optimoidaan renkaan kuvion muotoilu, materiaali ja ominaisuudet.
  • Kosketus tienpintaan. Suurennettu kosketuspinta parantaa kitkakerrointa, pienentäen jarrutusmatkoja sekä parantaen auton ohjattavuutta.
  • Yhdistelmärakenne. Kaksi kerrosta korkealujuuksista teräslankaa sekä tekstiililangasta tehty heliksikierteinen suojakerros tuottavat erityistä kestävyyttä ja luotettavuutta, puhkeamiskestävyyttä, parempaa ajettavuutta ja vakautta, sekä parempaa luotettavuutta ja turvallisuutta.
  • Optimoitu pääuran suunnittelu ja kulutuspinnan avoimuus parantavat vedenpoistokykyä ja ehkäisevät vesiliirtoa. Vesiliirron ehkäisy varmistetaan sisä- ja ulko-olkapään erikoisurilla, jotka parantavat pitoa silloin kun tien pinta on veden peitossa.
  • Renkaan kuvion suunnan ansiosta rengas puhdistuu hyvin ja sen jarrutus- ja tarttumisominaisuudet ovat erittäin hyvät, jolloin myös auton ohjattavuus ja vakaus ovat erinomaiset.
KOODIKOKOMERKINTÄLEVEYSPROFIILI VANNETUUMALINLRRWETNW
COR4135155/70 R131557013 75TDC70DB
COR4348185/65 R141856514 82HDC71DB

LI= Kuormitusluokka (renkaan suurin sallitun kantavuus) NL= Nopeusluokka (renkaan suurin sallittu nopeus) RR= Vierintävastus (polttoainetaloudellisuus) WET= Märkäpito NW= Vierintämelu