Cordiant Snow Cross 2

Rengas-Cordiant-henk_SUV_Snow_Cross2

Uusi nastarengas suosituimmissa kokoluokissa

Entistä enemmän luotettavuutta talviajoon. Uusin pohjoismainen piidioksidipitoinen kumiyhdiste takaa turvallisuuden ja hallittavuuden ankarimmissakin talvioloissa. Pintakuviota on täydennetty innovatiivisilla elementeillä, jotka lisäävät kosketuspintaa liukkaaseen tiehen.

Uusi Suomessa valmistettu SPIKE COR XL -nasta tarjoaa 10 % enemmän pitoa ja 20 % parempaa kiihdytyspitoa. 18 epäsymmetristä nastariviä on aseteltu niin, että vähintään kymmenen nastaa kerrallaan on kiinni kosketuspinnassa, mikä estää renkaan liukumisen. Nastan rungon parannettu muoto estää tehokkaasti sen kiertymisen lisäten nastan pysyvyyttä ja käyttöikää jopa 20 %.

Jarruaktivaattorit ja itselukittuvat 3D-lamellit antavat paremman pidon ilman jäykkyyden menetystä. Sivuttaiset kolmivaiheiset kiinnikkeet helpottavat lumen ja veden poistumista urista.

  • Renkaan nastat on asennettu 18 eri riviin: ainutlaatuinen asettelu takaa kaikille uniikin etenemissuunnan niin suoralla tiellä kuin käännöksissä.
    Kosketuspintaan osuu samanaikaisesti 10 nastaa – tämän ansiosta renkaan pito on erinomainen talviolosuhteissa.
  • Pintakuviota on täydennetty innovatiivisilla elementeillä, jotka lisäävät kosketuspintaa liukkaaseen tiehen.
    Itselukittuvat 3D-lamellit ja jarruaktivaattorit antavat paremman pidon sekä sivuttaiset kolmivaiheiset kiinnikkeet helpottavat lumen ja veden poistumista urista.
  • Uusi Suomessa Scasonin valmistama patentoitu SPIKE COR XL -alumiininasta lisää renkaiden pitävyyttä 10 % ainutlaatuisen kahdeksankulmaisen muotoilun avulla.
    Nastan muoto parantaa huomattavasti pito-ominaisuuksia talviteillä ja se takaa 20 % paremman kiihdytyspidon jäällä sekä lumella.
KOODIKOKOMERKINTÄLEVEYSPROFIILI VANNETUUMALINLRRWETNW
CO22259195/65 R151956515 95T
CO22470205/60 R162056016 96T