Cordiant Sport 2

cordiant Sport2

Renkaan epäsymmetrinen kulutuspinnan kuviointi poistaa vettä nopeammin kosketuspinnalta, varmistaen erinomaisen pidon myös monimutkaisissa käännöksissä. Suurempi kosketuspinta-ala mahdollistaa suuremman vetokertoimen, joka vähentää jarrutusmatkaa ja parantaa ajoneuvon hallintaa. 

Cordiant Sport 2 -renkaat ovat läpäisseet Volkswagen / Skodan tyyppihyväksynnän, ja niitä toimitetaan Skoda Fabian vakiovarusteena.

  • 3D-suunnittelulla optimoidaan renkaan kuvion muotoilu, materiaali ja ominaisuudet.
  • Kosketus tienpintaan. Suurennettu kosketuspinta parantaa kitkakerrointa, pienentäen jarrutusmatkoja sekä parantaen auton ohjattavuutta.
  • Epäsymmetrinen kulutuspinnan kuviointi mahdollistaa toisaalta veden siirtämisen kosketuspinnalta, ja tarjoaa toisaalta erinomaista pitoa myös kaikkein vaikeimmissa käännöksissä.
  • Kuvion kaksikerroksinen rakenne: kulutuspinta on valmistettu erityisestä kumisekoituksesta ja ulkorengas kumista, jolla on minimaalinen hystereesihäviö. Kyseisellä rakenteella renkaasta saadaan luotettava, turvallinen ja taloudellinen.
  • Yhdistelmärakenne. Kaksi kerrosta korkealujuuksista teräslankaa sekä tekstiililangasta tehty heliksikierteinen suojakerros tuottavat erityistä kestävyyttä ja luotettavuutta, puhkeamiskestävyyttä, parempaa ajettavuutta ja vakautta, sekä parempaa luotettavuutta ja turvallisuutta.
  • Optimoitu pääuran suunnittelu ja kulutuspinnan avoimuus parantavat vedenpoistokykyä ja ehkäisevät vesiliirtoa. Vesiliirron ehkäisy varmistetaan sisä- ja ulko-olkapään erikoisurilla, jotka parantavat pitoa silloin kun tien pinta on veden peitossa.
  • Kuvion kulutusindikaattori näyttää jäljellä olevan urasyvyyden ja näin renkaan kunto voidaan tarkistaa itse.
KOODIKOKOMERKINTÄLEVEYSPROFIILI VANNETUUMALINLRRWETNW
COR4137175/70 R131757013 82TFE72DB
COR5247175/65 R141756514 82HFB71DB
COR5461215/60 R162156016 99VFE73DB

LI= Kuormitusluokka (renkaan suurin sallitun kantavuus) NL= Nopeusluokka (renkaan suurin sallittu nopeus) RR= Vierintävastus (polttoainetaloudellisuus) WET= Märkäpito NW= Vierintämelu