Cordiant Winter Drive

Cordiant Winter drive

Cordiant Winter Drive on uuden sukupolven talvirengas, joka on suunniteltu vaihtuviin kaupunkiliikenteen sääolosuhteisiin.

Kitkarenkaassa on ainutlaatuinen epäsymmetrinen kulutuspintakuvio, joka lisää renkaiden ohjausta, vakautta ja turvallisuutta. Kulutuspinta tarjoaa paremman kiihdytyksen ja tarttumisominaisuudet ajettaessa jäisellä ja kovalumisella tiellä.
  • 3D-suunnittelulla optimoidaan renkaan kuvion muotoilu, materiaali ja ominaisuudet.
  • Kuvion kaksikerroksinen rakenne: kulutuspinta on valmistettu erityisestä kumisekoituksesta ja ulkorengas kumista, jolla on minimaalinen hystereesihäviö. Kyseisellä rakenteella renkaasta saadaan luotettava, turvallinen ja taloudellinen.
  • Yhdistelmärakenne. Kaksi kerrosta korkealujuuksista teräslankaa sekä tekstiililangasta tehty heliksikierteinen suojakerros tuottavat erityistä kestävyyttä ja luotettavuutta, puhkeamiskestävyyttä, parempaa ajettavuutta ja vakautta, sekä parempaa luotettavuutta ja turvallisuutta.
  • Optimoitu pääuran suunnittelu ja kulutuspinnan avoimuus parantavat vedenpoistokykyä ja ehkäisevät vesiliirtoa. Vesiliirron ehkäisy varmistetaan sisä- ja ulko-olkapään erikoisurilla, jotka parantavat pitoa silloin kun tien pinta on veden peitossa.
  • Erityinen talvirengassekoitus, jossa pehmeys, pito, kulutuksenkestävyys ja lujuus ovat ihanteellisen tasapainoisessa suhteessa.
  • Z-lamellointi: kuvion lisäurat ja lamellointipalat takaavat renkaan hyvän tarttuvuuden talvikelillä tien pintaan. kaksinkertaista kiinnitystä ja erityistä ankkurointitapaa.
  • Kosketus tienpintaan. Suurennettu kosketuspinta parantaa kitkakerrointa, pienentäen jarrutusmatkoja sekä parantaen auton ohjattavuutta.
  • Renkaissa on käytetty ainutlaatuista hiilimustan ja silikan seosyhdistelmää. Älykäs SMART-MIX® seos parantaa renkaan pitoa jäällä ja lumella 7% verrattuna tavalliseen kumiseokseen.
  • Suunniteltu epäsymmetrinen kosketuspinta (SAS – Smart Asymmetric System) mahdollistaa erinomaisen ohjattavuuden ja lyhyen jarrutusmatkan lumella.
KOODIKOKOMERKINTÄLEVEYSPROFIILI VANNETUUMALINLRRWETNW
COR3258185/65R151856515 92TEE70
COR3360205/60R162056016 96TEE70
COR3571215/55R172155517 98TEE72

LI= Kuormitusluokka (renkaan suurin sallitun kantavuus) NL= Nopeusluokka (renkaan suurin sallittu nopeus) RR= Vierintävastus (polttoainetaloudellisuus) WET= Märkäpito NW= Vierintämelu