Cordiantin valikoimaan kuuluu yli 300 eri kokoa edustavaa rengasmallia

Cordiantin laadukkaasta valikoimasta löytyy henkilöautojen, pakettiautojen ja raskaan kaluston renkaita. Missiomme on valmistaa korkealaatuisia ja nykyaikaisia renkaita suosituilla pintamalleilla.

Cordiant-tuotemerkin alla valmistamme henkilö- ja pakettiautojen renkaita, ja Cordiant Professional sekä TyRex -tuotemerkkien alla raskaan kaluston ja bussien kaikkia renkaita. Raskaan kaluston osuus on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja olemme saaneet hyvää palautetta ammattiautoilijoilta.

cordiant info renkaat rivissa
infokuva

Tietoa rengasvalmistaja
Cordiantista

Cordiant kuuluu Itä-Euroopan johtaviin rengasvalmistajiin. Konsernin tuotteita viedään yli 50 maahan mm. Eurooppaan, Etelä/Pohjois Amerikkaan, Afrikkaan, Venäjälle ja IVY-maihin. Cordiant valmistaa vuodessa noin 7.000.000 rengasta. Henkilöstöä koko konsernilla on 5000 ympäri maailman.

Cordiantin historia ja tuotekehitys juontaa juurensa vuodelle 1932, jolloin perustettiin ensimmäinen rengastehdas Jaroslavliin. Toinen tehdas on perustettu vuonna 1940 Omskiin ja uusin tuotantolaitos vuonna 1995 myös Omskiin. Cordiantin uusin tuotekehityslaitos perustettiin vuonna 2009, jossa on henkilöstöä 120 ja joka kehittää samanaikaisesti 100 uutta rengasta.

Renkaidemme
tutkimus ja tuotekehitys

Cordiantin tutkimus- ja tuotekehitysosasto hyödyntää uusimpia ja innovatiivisimpia teknologioita renkaiden ideoinnissa, suunnittelussa ja testauksessa. ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001 ja UNECE 30&54&117 -sertifioinnit takaavat, että ympäristönsuojelusta ja laadunvalvonnasta huolehditaan asianmukaisesti.

Cordiant-renkaat laatutarkastetaan 100-prosenttisesti. Renkaita testataan säännöllisesti Espanjan, Suomen, Ruotsin, Saksan ja Slovakian testiradoilla ympärivuotisesti. Teemme yhteistyötä renkaiden kehityksessä ja testauksessa maailman johtavien asiantuntijoiden ja testauslaitosten kanssa, kuten Arctic Falls, Test World, Applus IDIADA, Dekra ja DUK Test.

Tuotekehityksemme perustuu seuraaviin toimintoihin:

  1. Analyyttinen tutkimus kaikissa rengasalan globaaleissa menetelmissä
  2. Tutkimus millä voidaan parantaa ja hyödyntää olemassa olevia teknologioita ja tuotteiden laatua
  3. Uusien teknologioiden ja laadun kehittäminen lisääksemme tuotteidemme kilpailukykyä

Teknologiamme
sopii kaikkiin olosuhteisiin

Sateelle

Renkaidemme teknologia mahdollistaa turvallisen ajon märällä pinnalla

Kuivalle

Teknologiamme antaa täsmällisen pidon kuivalla tiellä

Lumelle

Renkaamme teknologia sopii turvalliseen ajoon lumisilla teillä

Jäälle

Patentoitu uusi nastamme antaa paremman pidon ja ohjausvasteen jäisillä pinnoilla

Tunnuksemme logossa ja kuvissamme on “gekkon jalanjälki” joka
kertoo renkaidemme pidosta haastavillakin tien pinnoilla

Cordiant tassu