Raskaan kaluston renkaat - vetävät renkaat

Valitse raskaan kaluston renkaat

cordiant DR-1 rengas

DR-1

Vetoakselille, lähiliikenteeseen

DO-1

Vetoakselille, rakennustyömaille.

cordiant DM-1 rengas

DM-1

Vetoakselille, rakennustyömaille ja maastoajoon

cordiant dl2 rengas

DL-2

Vetävälle akselille, kaukoliikenteeseen

cordiant DL-1 rengas

DL-1

Vetoakselille, pitkille matkoille

Cordiantin valikoimaan kuuluu
yli 300 eri kokoa edustavaa rengasmallia

Cordiantin laadukkaasta valikoimasta löytyy raskaita renkaita kuorma-autoille, perävaunuille ja busseille

Cordiant kuuluu Itä-Euroopan johtaviin rengasvalmistajiin. Konsernin tuotteita viedään yli 30 maahan mm. Eurooppaan, Etelä-Amerikkaan, Venäjälle ja IVY-maihin.

Oma tutkimus- ja tuotekehitysosastomme hyödyntää uusimpia ja innovatiivisimpia teknologioita renkaiden ideoinnissa, suunnittelussa ja testauksessa. ISO 9001, ISO/TS 16949 ja ISO 14001 -sertifioinnit takaavat, että ympäristönsuojelusta ja laadunvalvonnasta huolehditaan asianmukaisesti.

Cordiant Professional -renkaat laatutarkastetaan 100-prosenttisesti. Kaikki renkaamme röntgenkuvataan Yxlon-järjestelmällä ja niiden laadun tasaisuus tarkastetaan automaattisesti myös pinnallisten virheiden varalta. Renkaat tarkastetaan myös ilmavuotojen ja staattisen epätasapainon varalta.

Uuden sukupolven CORDIANT PROFESSIONAL

Turvalliset rengasrunkomme mahdollistavat renkaan käyttöiän toistuvan pidentämisen ensin jälkiurituksella ja sitten uudelleenpinnoituksella - kiitos renkaan ainutlaatuisen profiilin ja valmistuksessa käytetyn erittäin vahvan teräslangan. Renkailla saavutetaan näin merkittävästi parempi kilometritulos.

Cordiant 300 eri kokoa edustavaa rengasmallia

Cordiant tarjoaa
kestävyyttä kaikilla teillä

Pidempää käyttöikää

Pitkän matkan rahtikuljetukset edellyttävät renkailta paljon ajokilometrejä ja hyvää turvallisuutta. SMART-ENDURANCE  teknologiamme pidentää renkaiden käyttöikää kestävän kulutuspinnan, tukevan rungon, innovatiivisen urituksen ja pinnoituksen avulla.

Kehitetty vaativia ajo-olosuhteita varten

Tiet eivät aina ole ihanteellisessa kunnossa - siksi renkaiden on oltava kestäviä erilaisia vaurioita vastaan. STONE-SHIELD -teknologia vähentää kivien tarttumista pintakuvioon ja suojaa rengasta vaurioilta. Kun uriin pääsee vääjäämättä pieni määrä mutaa ja pikkukiviä, urien pohjalla olevat kartiomaiset ulokkeet itsepuhdistavat nämä tehokkaasti. Cordiant Professional on ainoa tuotesarja, jossa STONE-SHIELD -teknologiaa on käytetty niin ohjaus-, veto- kuin perävaunurenkaissakin.

Tukeva runko

STEEL-DEFENCE -teknologiamme vahvistaa renkaan U-mallista palletta mahdollistaen luotettavat kuljetukset sekä pitkillä että lyhyillä matkoilla. Hankausta hyvin kestävä, metallivaijerilla vahvistettu pallealue vähentää renkaan muodonmuutoksia käytössä, vähentää ylikuumenemisriskiä paineen alla ja varmistaa rungon tukevuuden.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteys

Scason logo

Cordiant-renkaiden maahantuoja

Scason Oy
Silakatu 3B
20380 TURKU
puh. +358 2 276 9696

Jyrki Alikeskikylä
tuotepäällikkö, raskaat renkaat
+358503424619
jyrki.alikeskikyla@scason.fi