Kun pito tulee luonnostaan

Viimeisin teknologia hallussa

Cordiant ratsastaa suosion aallonharjalla, eikä ihme, onhan Cordiantilla pidetty huolta siitä, että tekninen osaaminen on varmasti huippuluokkaa. Ansiokas tuotekehitystyö tuottaa renkaita, joille on kysyntää. Cordiant myös luottaa suomalaisiin Scason-nastoihin, millä on suuri merkitys turvalliseen talviajoon Suomen olosuhteissa. Rengas täyttää kaikkien tärkeimpien direktiivien ja sertifikaattien vaatimukset.

 

Snow Cross

Snow Cross -nastarengas suosituimmissa kokoluokissa herättää positiivisia tuntemuksia sekä kauppiaissa että käyttäjissä – hyvä niin – ja mikä parasta, talvisesonkiin on myös luvassa uusi malli! Renkaalla on saavutettu hyvät testitulokset, aivan kuin testivoittajalla. Mika Kauhanen kertoo, että testivoittajan vertaisilla ominaisuuksilla varustettu Cordiant on kelpo rengas kaikenlaisille teille ja keleille. Myös sohjossa ja metsäteillä kehuttu.

 

Polar SL

Polar SL -kitkarengasta voi käyttää keväällä pidempään, kun nastat eivät rapise häiritsevästi kevätauringossa. Kitkarengas on testattu joka puolella Suomea ja hyväksi todettu normaalissa peruskäytössä, työ- ja kaupunkiajossa. Mika Kauhanen kertoo, että kitkarenkaassa on sama laadukas runko kuin nastarenkaassa. Pistä äänet päälle ja katso video.